Cosmetica, verzorgingen
en zoveel meer...
09 372 40 56

Ruim gamma gelaatsverzorging

Instituut Nicole staat bekend als een uitstekend schoonheidsinstituut waar u terecht kunt voor verschillende vormen van lichaams- en gelaatsverzorging. In Zomergem en omstreken is mijn instituut dé referentie voor verzorgingsproducten, allerhande lichaamsverzorging en een exclusief aanbod parfumerie en make-up.

Alle lichaams- en gelaatsverzorging

Als ervaren schoonheidsspecialiste heb ik mij perfect weten te bekwamen in alles wat lichaams- en gelaatsverzorging aangaat. In mijn instituut in Zomergem kunt u daarom terecht voor een uiteenlopend aanbod kwalitatieve behandelingen. Ik heb inmiddels meer dan 2O jaar ervaring in de sector. Onder meer voor volgende diensten kunt u steeds bij mij terecht:

  • Diverse gelaatsbehandelingen en lichaamsbehandelingen,...
  • Ontspannende lichaamsmassages, kruidenstempelmassages, hotstone massages,...
  • Verschillende epilaties, wimperlifting en verven, sessies spraytan,...

Officieel Clarins-instituut

Mijn schoonheidsinstituut is officieel erkend als Clarins-instituut. De producten van Clarins behoren tot de betere gelaats- en lichaamsverzorging en hebben dus een prominente plaats in mijn assortiment en behandelschema’s. Daarnaast werk ik ook met andere kwalitatieve merken, zoals Marie Galland, Helena Rubinstein en Biotherm. Ik werk met verschillende lijnen, die zowel voor dames als voor heren tal van mogelijkheden bieden. 

Exclusief aanbod make-up

Ter aanvulling van het aanbod lichaams- en gelaatsverzorging, kunt u in mijn winkel ook terecht voor het aankopen van kwalitatieve dag- en feest make-up. Ook deze producten behoren stuk voor stuk tot de betere merken, zoals Yves Saint Laurent, Helena Rubinstein, Lancôme,.... Ook voor het vinden van de juiste basiscrèmes, reinigende lotions en cleaners, verfrissende maskers, scrubs en gommages en andere goede verzorgingsproducten help ik u graag verder.