Cosmetica, verzorgingen
en zoveel meer...
09 372 40 56

Prachtige collectie juwelen

Bij Instituut Nicole kunt u een exclusieve collectie mooie juwelen in Zomergem vinden. Voor eigen gebruik of om cadeau te geven, met een juweel scoort u altijd. Ik help u met plezier het juiste accessoire te vinden dat bij uw favoriete outfit past of waarmee u iemand een groot plezier kunt doen.

Zilvercollectie van Orage

In mijn instituut in Zomergem kunt u de volledige zilvercollectie van het gekende merk ‘Orage’ vinden. Niemand minder dan onze eigen Miss België is ambassadrice van dit kwaliteitsmerk.

‘Orage’ staat voor een exclusieve lijn stijlvolle en trendy kwaliteitsjuwelen die een succes zijn bij dames van alle leeftijden. Hier vindt u steevast een mooie halsketting, een sierlijke armband of een prachtige set oorringen.

Trendy fantasyjuwelen

Naast echte topproducten van het merk ‘Orage’ werk ik ook met andere merken die stijlvolle fantasyjuwelen aanbieden. Geeft u liever een klein budget uit maar pronkt u toch graag met één van de vele fantasy accessoires, dan bieden deze merken de perfecte oplossing. Uw outfit wordt instant gepimpt met een indrukwekkende broche, een stijlvol halssnoer of één van de vele, trendy armbanden.

Andere leuke geschenkideeën

Bent u op zoek naar een passend geschenk maar kunt u moeilijk uw gading vinden in de collectie juwelen die ik te koop aanbied? Als alternatief kunt u bij mij ook terecht voor een heerlijk parfum, een setje exclusieve verzorgingsproducten of een cadeaubon voor een lichaamsmassage. Laat mij weten waar u naar op zoek bent en ik help u met veel plezier verder.