Cosmetica, verzorgingen
en zoveel meer...
09 372 40 56

Medische voetverzorging

Ook zo veel last van uw voeten? Kom dan zeker eens langs voor een medische voetverzorging te Zomergem in Instituut Nicole. Bij mij kunt u zeker zijn van een pedicure met een professioneel freestoestel.

Voeten in goede conditie

Wanneer u uw voeten in goede conditie houdt, kan u langer zonder vervelende problemen door het leven gaan. Laat daarom regelmatig uw voeten verzorgen door een expert. Zo krijgen uw voeten de aandacht die ze nodig hebben én verdienen.

Factoren die er toe bijdragen dat uw voeten het hard te verduren krijgen zoals langdurig rechtstaan, te nauwe schoenen, het beoefenen van sport en zoveel meer. Vergeet ze niet de nodige extra aandacht te geven. Ga vandaag nog voor een verzorging en u profiteert van het gemak van pijnloze en verzorgde voeten.

Alle verzorging op maat

Indien u graag voor een sessie pure verwennerij wenst te gaan, kan ik u tevens de exclusieve gelaatsverzorgingen aanraden, maar ook voor een lichaamsmassage, kruidenstempelmassage of hotstone massage kunt u bij mij terecht. Contacteer mij gerust indien u vragen heeft over medische voetverzorging, of indien u een afspraak wenst te maken voor persoonlijke verzorging in Zomergem.