Cosmetica, verzorgingen
en zoveel meer...
09 372 40 56

Alle zonneproducten en spraytan

Instituut Nicole - Zomergem - Spraytan

Een mooie, bruine kleur? Die kunt u bij Instituut Nicole bekomen door een sessie spraytan. In Zomergem en omstreken is spraytan een makkelijke, populaire manier om snel een mooie bruine huidskleur te bekomen. Ook voor andere zonneproducten, verzorgingsproducten en gelaatsverzorging kunt u in mijn instituut terecht. 

Beschermende zonneproducten

Als ervaren schoonheidsspecialiste, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om gebruik te maken van een goede zonnebescherming wanneer u gaat zonnen. Daarom heb ik een aanbod zonnebescherming ter beschikking: onder meer de merken Lancôme, Clarins en Biotherm bieden uitstekende bescherming voor het lichaam en het gelaat.

Zelfbruiners en spraytan

In mijn instituut in Zomergem kunt u ook terecht voor kwalitatieve zelfbruiners en/of een sessie spraytan. Deze methode wordt toegepast om snel een mooie, bruine kleur te bekomen, zonder dat u daarvoor actief hoeft te zonnen of gebruik dient te maken van de zonnebank.

Bij het uitvoeren van een sessie spraytan bekomt u in slechts enkele minuten een prachtige, natuurlijke teint. De producten die voor een sessie spraytan gebruikt worden zijn bio en bovendien volledig vrij van parabenen. U hoeft zich dus op geen enkele manier zorgen te maken om eventuele gezondheidsrisico’s.

Afspraak maken voor spraytan

U kunt van dinsdag tot en met zaterdag terecht in mijn schoonheidsinstituut voor een sessie spraytan. Heeft u nog vragen, wenst u meer informatie of legt u graag onmiddellijk een afspraak vast? Contacteer mij dan gerust en ik help u met veel plezier verder.